• Naslovnica
  • Press
  • UniCredit Leasing i Zagrebačka banka sponzori Acceleration Boot Camp Osijek
 
 
6.11.2014.

UniCredit Leasing i Zagrebačka banka sponzori Acceleration Boot Camp Osijek

UniCredit Leasing zajedno sa Zagrebačkom bankom ponovno su sponzori događanja namijenjenog poduzetnicima, startupovima, investitorima, korporacijama te malim i srednjim poduzećima (MSP), ovoga puta radi se o Akceleratorskom Poduzetničkom Kampu u Osijeku koji će se održati od 06. do 09. studenoga.

Preko 500 inovativnih poduzetnika, startupova, investitora, managera i predavača okupit će se na događanju u Osijeku na kojem će se uz Akceleratorski Poduzetnički Kamp istovremeno održati 39. INOVA i 10. BUDI UZOR.

Acceleration Boot Camp Osijek prvi je ovakav kamp na području Slavonije i Baranje i mjesto na kojemu će se moći razmijeniti poduzetničke ideje, sudjelovati u Natjecateljskom, Akceleratorskom i Poduzetničkom programu, pronaći mentore i povezati se sa investitorima.
Zagrebačka banka i UniCredit Leasing prepoznali su vrijednost, ideju i cilj koji ima ovaj Kamp te će u sklopu predavanja i radionica predstaviti pogodnosti programa za poduzetnike početnike. Detaljne informacije o terminima mogu se pronaći u programu na službenim web stranicama Kampa: http://www.accelerationbootcamp.org/program-4-dana-kampa/